söndag 21 augusti 2011

Tillbaka i Singapore

Så är vi tillbaka i Singapore igen. Jag och barnen har varit här i en dryg vecka nu (Jocke har varit här i snart 4 veckor) och vi har mest kämpat med jetlag. Förstår inte varför men den här gången satt den i länge, speciellt för mig. Har legat vaken länge, länge innan jag kunnat somna. Men nu äntligen är jag tillbaka! Tyvärr har barnen blivit förkylda, Livia har feber idag. Det är första gången sedan i vintras någon av oss har feber och är hängig, första sjukdagen i Singapore med andra ord. Ganska bra jobbat av en småbarnsfamilj, tycker jag :)

Vi gjorde i alla fall en liten utflykt igår, till West Coast Park. En fin park alldeles bredvid havet (hamnen) med massor av lek- och aktivitetsparker för barnen. Livia hann bli attackerad av myror två gånger, första gången råkade hon trampa precis i ingången till deras hus, det gillade de inte och hon hade massor av myror på fötterna och benen, det gillade inte hon... Andra gången hade hon en myra på handen som knappt gick att få iväg. Vad är det med myror och Singapore???  Här kommer ett par bilder från dagen:



Förra helgen hade vi grillparty med våra goa grannar. Ett av paren hade bröllopsdag så vi andra fixade tårta till dem för att fira. Det finns ett kul ställe i vårat shoppingcenter där man köper en färdig tårta som man får dekorera själv på plats.



Dessutom hann vi äta vår favvo-mat, Chicken Satay, på vårat favvo-hawker center (ja, faktiskt tycker hela familjen det).



Måste även få berätta att Livia slutat med blöjor. I alla fall på dagen, men ibland är hon torr även på natten. Och i natt väckte hon oss och sa att hon behövde på toa. Nu har vi två stortjejer! Livia är väldigt noga med att påpeka att hon är en stortjej, hon vill inte heller sitta i barnstolen längre, för det gör inte stortjejer. Men välling funkar fortfarande.

1 kommentar:

  1. Hi hi hi. Vad fint du beskrivit våran nya stortjej:) Inser att jag inte varit in på din blogg sen ni kom till Skellefteå. Har även glömt hur många timmars tidsförskjutning det är - 6 timmar eller? KRAM KRAM!

    SvaraRadera