torsdag 26 maj 2011

En bra dag

Idag har varit en bra dag. Vi har haft besök av en svensk/amerikansk flicka som är 5 år, hennes mamma och lillebror. Vi har träffat dem några gånger tidigare. Ella har tyckt att det har varit roligt men de har inte lekt särskilt mycket med varandra, mest bredvid. Men förra gången vi träffades släppte det lite och idag släppte det totalt. Det är så kul att se Ella när hon verkligen kan vara sig själv, glad och sprallig. Hon mådde så gott! Strålade! Typiskt bara att det blir sommarlov, alla åker vi åt olika håll. Men nu har vi i alla fall något att se fram emot i augusti när vi kommer tillbaka. Jag försöker att inte få dåligt samvete för att vi har tagit henne ifrån hennes kompisar hemma i Skellefteå, det går så där...

Och Livia har gått och lärt sig engelska! Hon är så gullig när hon går runt och säger "oh no", ropar "mammy" och säger "no". Hon har ju just lärt sig prata svenska, det stämmer inte att hon ska prata engelska. Hon kan oxå säga "thank you", "hello" och "bye bye".

I morgon blir oxå en bra dag (förmodligen...). Vi har bjudit hit våra australienska grannar på BBQ, det blir knytkalas. Ska blir kul men oxå spännande att se hur australienare fixar och trixar med sin mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar