torsdag 13 oktober 2011

Lombok

Har tänkt skriva ett blogginlägg typ hur många gånger som helst senaste veckorna men det har inte blivit av. Min pappa och syster har varit här och det har ju hänt hur mycket som helst. Ska börja berätta lite om resan till Indonesien.

Förrförra måndagen (shit vad tiden går!) flög pappa, barnen och jag till ön Lombok (ligger bredvid Bali) medan Jocke åkte på tjänsteresa till Hong Kong. Vi hade bokat en family apartment på Holiday Resort vilket passade oss perfekt; två sovrum med egna toaletter och ett kombinerat kök/vardagsrum mitt emellan = inga barnskrik eller snarkningar hörs mellan rummen. Det var ett bra hotell med standläge, pool och flera restauranger. Byn, Senggigi, låg en bit bort och vi provade aldrig gå dit, kändes enklast och skönast att hålla oss på hotellet med barnen. Tyvärr var stranden vid hotellet ganska brant och det gick stora vågor så det blev inte något dopp i havet men vi nyttjade poolen desto mer.

På onsdagen åkte vi på utflykt till en annan liten ö, Gili Nanggu, med fin sandstrand och korallrev bara några meter ut i havet. Vi åkte minibuss i nästan 2,5 timme enkel väg och fick se hur människorna bor och lever längst vägen, mycket intressant. Vi avslutade dagen med hotellets häftiga middagsbuffé som toppades av trolleri och magi.





Till slut lossnade även Ellas lösa tand som hängt på sniskan i flera dagar. Nu har hon fått sig en ordentlig glugg!


Torsdagen spenderades vid poolen och hotellets omgivningar innan flög tillbaka till Singapore.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar