torsdag 24 mars 2011

Avbrott

Det börjar röra på sig på besöksfronten. Både vad gäller lokala gäster och mer internationella. Trevliga och välbehövliga avbrott för oss som mest trampar på här hemma! I söndags fick vi besök av Jockes singaporianska, fd arbetskompis och hennes familj som numera bor i Spanien. Idag hade vi bad- och fikabesök av en svensk mamma och hennes dotter som bor här i närheten. Och imorgon kommer min kusin och hennes kille som ska sova över tills på söndag. Jockes föräldrar och syster är inbokade om lite drygt en månad. Ser fram emot det!

Vi har även börjat socialisera med våra grannar, Ella har t ex hittat sig en kompis från Australien. Har börjat inse att det skulle underlätta mycket för barnen, och då framförallt för Ella, om de kunde lära sig engelska snabbt. Funderar nu på någon form av barnomsorg på deltid. Ska börja kolla vilka alternativ som finns här i närheten. Då får jag även lite mer tid att utveckla rollen som lyxhustru!

1 kommentar:

  1. Hej,

    Jag minns hur Hille och Kalle lekte in orden hos (det är framförallt Antonia jag minns eftersom hon var bara 4 -5 år då hon kom första gången)
    i bolllekar - Play ball? "Take it " Where is the ball? It is here ! Why are you crying? Sad? Happy?
    Don´t go there. STOP
    Det var min engelsk lektion för idag ...Hihi Mormor

    SvaraRadera