torsdag 10 mars 2011

Sentosa

I söndags var vi på en liten utflykt till Sentosa, en liten ö som ligger så nära land som en ö bara kan. Ön är full av saker att göra. Det finns stränder, fjärils- och insektspark, undervattensvärld, tivoli, utsiktstorn, The Merlion mm mm. Vi hann bara med en bråkdel och kommer att åka tillbaka fler gånger. Här kommer några bilder:

Inget fel på standen men kanske ingen idyll med tanke på de typ hundratals fartygen som färdas just utanför. Det blev inget bad i havet men en del grävande i sanden i alla fall.


Lunchdax. Notera Ellas fingerfärdighet!


Riktigt så ser inte fjärilarna ut hemma! Vi gjorde ett besök på en fjärils- och insektspark på Sentosa, ingen av oss blev väl särsilt imponerad men lite roligt med fina fjärilar och fåglar i alla fall.


Ella poserar gladeligen trots den tryckande värmen. Det var otroligt varmt! I bakgrunden syns The Merlion, Singapores symbol.

2 kommentarer:

  1. Det såg ju härligt ut trots att det kanske inte var så inbjudande till bad - det får ni ju göra i poolen. Det blir nog ett bra utflyktsmål för oss när vi kommer men kanske lite jobbigt om det är tryckande värme som det verkar vara jämt.Det gäller att ladda med vatten.

    SvaraRadera
  2. ROLIGT SE OLIKA SLAGS FJÄRILAR OCH FÅGLAR !
    VÅRA FÅGLAR HAR BÖRJAT KVITTRA IGEN DÄRUTE -
    TREVLIGT HÖRA PÅ MORGONEN.
    Temperaturen vill jag inte tänka på ... kan bli alltför olidligt... tur det finns skugga att finna.
    TJING TJONG

    SvaraRadera