onsdag 16 mars 2011

Vädret

Det verkar vara väldigt varierande väder här. Varmt och fuktigt är det i och för sig hela tiden men under en dag hinner det vara både stekande sol, mulet, regn och thunderstorm för att i nästa stund vara soligt igen. Det regnar i princip varje dag, oftast på eftermiddagen, och åskoväder har vi hunnit ha många gånger under dessa 2,5 veckor. Det mesta är kort och intensivt! Tror att vi är i slutet av den så kallade regnperioden men vet oxå att det inte är så stor skillnad på regnperiod och vanlig period.

Inomhusvädret däremot är kallt och lite blåsigt eller varmt och fuktigt. Vi har inte kommit överens med AC:n ännu (om vi någonsin kommer att göra det...) vilket innebär att den slås på och av mest hela tiden. Eller så är det så att vi inte kommit överens med kläderna ännu. Kanske måste långbrallorna på när man är inomhus?!

1 kommentar:

  1. Hej! Det låter komplicerat. Vilken temperatur är det inomhus då? Jag brukar också tycka att AC är svårt och att luften blir torr och konstig. Har ni några vanliga fläktar? Även om AC räknas som lyx och fläkt som budget så brukade jag gilla fläkt allra bäst när jag varit länge i varma länder. Kram på er allihopa!

    SvaraRadera