onsdag 16 mars 2011

Födelsedagsgiraffer och Sjömanskyrkan

I helgen var det kalastema eftersom Ella fyllde 5 år i söndags. Förutom skönsång, tårta, godisblomma, ballonger och presenter så åkte vi till Singapore Zoo, vilket var väldigt uppskattat av både stora och små. Det är ett jättefint zoo med massor av spännande djur. Inga älgar och myskoxar där inte!


Vi har även hunnit besöka Svenska kyrkan här i Singapore, eller egentligen så är det norsk-svenska kyrkan och den kallas Sjömanskyrkan. Hela familjen gjorde ett första besök i lördags och idag åkte jag och barnen dit för att vara med på barntimmen (liknande öppna förskolan). Hade hoppats att det skulle krylla av leksugna 5-åriga flickor och pojkar men det gjorde det inte, inte en enda faktiskt. Men Ella tyckte att fikat var bra i alla fall. Det bästa var att jag fick telefonnummret till en annan svensk mamma som bor ganska nära oss så förhoppningsvis kan vi träffas någon dag. Vi blev även inbjudna till landskamp på lördag, de svenska singaporianerna ska möta de norska singaporianerna i olika grenar. Vi ska dit och kolla in läget!

2 kommentarer:

  1. Låter som en kanonfödelsedag för Ella! Kul om ni kan hitta nån att umgås med som har barn i samma ålder!! Landskampen lät ju som en helkul ide!!
    Sköt om er! Kramar

    SvaraRadera